Dormitoare din lemn masiv pentru un somn odihnitor

HomeDiverse

Dormitoare din lemn masiv pentru un somn odihnitor

Dacă dormitorul emană calm și naturalețe, atunci vei dormi mult mai bine și vei adormi imediat. În magazinul online emobdecor.ro există dormitoare di

Ce sunt casele de amanet? Ce se poate amaneta?
Amenajeaza-ti frumos caminul cu articole comandate in Vinerea Neagra!
Spațiu neobișnuit pentru evenimente: organizarea unui eveniment corporativ pe acoperiș

Dacă dormitorul emană calm și naturalețe, atunci vei dormi mult mai bine și vei adormi imediat. În magazinul online emobdecor.ro există dormitoare din lemn masiv care creează o atmosferă specială pentru climatul dormitorului și garantează confortul. Seturile de dormitoare din lemn masiv sunt frumoase și de o calitate extrem de ridicată. Datorită caracterului individual al lemnului, fiecare piesă este unică prin nuanța de culoare. Dormitoarele din lemn masiv includ de obicei, un pat, noptiere, un dulap și o comodă. Dacă îți dorești mobilă din lemn masiv, există multe specii de lemn din care să alegi. Cele mai populare sunt wenge, stejar și nuc.

Mobilă lemn masiv – stejar

Dacă preferi lemnul deschis, ar trebui să folosești mobila din lemn masiv din stejar pentru dormitor. Stejarul se potrivește, de exemplu, stilului de mobilier scandinav. Accesorii precum vazele sau suporturile pentru lumânări, în design, se potrivesc perfect pe o comodă solidă din stejar. Mobilierul este completat armonios de un dulap, a cărui față este decorată cu o oglindă.

Toți cei care au un pat sau un mobilier de dormitor vechi și uzat, și-ar dori cu adevărat mobilă de dormitor din lemn masiv de stejar. Mobilierul este de înaltă calitate, creat cu bun gust. Tineri și bătrâni se simt ca acasă într-un dormitor din lemn masiv în care toate piesele de mobilier sunt coordonate. 

Cele mai citite articole

Nu trebuie să rămâi fără oglindă în garderobă, la fel cum nu trebuie să te descurci fără rame de pat, rame cu lamele și saltele perfect coordonate. Numărul mare de variante îți permite să găsești un dormitor adecvat casei tale.  Lemnul de stejar are o structură distinctivă și creează astfel o notă foarte individuală. Mobilierul din stejar solid se combină perfect cu mobilierul rustic care funcționează cu tonuri de verde și gri. Un dormitor cu mobilier din lemn masiv de stejar este, prin urmare, ideal pentru iubitorii de natură.

Mobilă lemn masiv – wenge

Lemnul masiv wenge devine din ce în ce mai popular pentru mobilarea casei. Acest lucru se datorează în principal calității ridicate a lemnului, deoarece este extrem de stabil și rezistent. De asemenea, impresionează prin aspectul său atractiv. Un pat din lemn de wenge cu finisaj întunecat te invită să te relaxezi și poate fi combinat minunat cu culorile ocru și tonurile roșii ale Orientul Îndepărtat, de exemplu. Cu o noptieră potrivită și o comodă din lemn de wenge, poți crea o atmosfera armonioasă în dormitor.

Dacă te bazezi pe lemn masiv real în zona de dormit, te poți bucura de multe avantaje ale materialului. Lemnul poate respira datorită porilor deschiși și reglează climatul camerei prin absorbția și degajarea umidității. De exemplu, paturile din lemn masiv – combinate cu o saltea de înaltă calitate și un cadru cu lamele – contribuie semnificativ la un somn odihnitor. Mobila lemn masiv adaugă confort la ambianță. Ca materie primă regenerabilă, lemnul este foarte robust, durabil și, de asemenea, reciclabil.

Cele mai citite articole