Ce se poate vedea si face la Disneyland Paris?

HomeStiri

Ce se poate vedea si face la Disneyland Paris?

Parcul de distractii cel mai celebru din lume propune o adevarata infinitate de atractii si de spectacole, atat de numeroase, incat unele persoane ca

Cum utilezi și amenajezi camera unui adolescent: top 3 pași simpli
Pe centura Capitalei se va circula inca doi ani bara la bara
Descoperă RTT Distribution: Produse de calitate, opinii și recenzii reale și multe alte informații utile

Parcul de distractii cel mai celebru din lume propune o adevarata infinitate de atractii si de spectacole, atat de numeroase, incat unele persoane care ajung aici, nu mai stiu din ce sa aleaga. Pentru a se evita acest lucru, cel mai bine ar fi sa se stie din timp ce se poate vedea si face atunci cand se alege o excursie Disneyland.

Ce se poate vedea si face la Disneyland Paris?

O plimbare cu personajele Disney pe Main Street USA. Main Street USA este primul din cele cinci cartiere care compun Disneyland. Este un bulevard mare inspirat de locul de nastere al lui Walt Disney, Marceline din Missouri, plin de buticuri si restaurante. La capatul acestui bulevard se afla Castelul Frumoasei din Padurea Adormita, un simbol Disney.

Se poate calatori intr-o alta galaxie cu Discoveryland. Este o zona tematica Disney care propune o calatorie intr-o alta dimensiune, prin minunata lume Star Wars sau cu ajutorul lui Buzz Lightyear. Cei care ajung aici se pot scufunda cu un submarin al capitanului Nemo. Alegerea ideala pentru aventurile spatiale!

Cele mai citite articole

Cei care vor sa se simta ca un print sau o printesa, trebuie sa ajunga la Fantasyland. Dupa ce se lasa deoparte calatoriile in spatiu, se poate ajunge intr-o lume plina de fantezie, cu dragoni, printi si printese Disney. Fantasyland ii va face pe toti cei care ajung aici sa retraiasca cele mai frumoase momente din copilarie, prin cea mai autentica experienta. Frumoasa din Padurea Adormita, Alba ca Zapada, Alice in Tara Minunilor si Peter Pan sunt doar cateva dintre personajele care traiesc in aceasta zona a parcului tematic.

Pentru cei mai aventurosi, Aventureland este cea mai buna alegere. Pentru cine vrea sa se simta ca piratii din Caraibe sau ca Indiana Jones intr-una din aventurile sale, la Disney se gaseste taramul Adventureland. O zona in care cei care ajung aici sunt transportati in deserturile din Africa, trecand prin jungla si ajungand in Caraibe. Aceasta zona ofera un cadru magnific, cu nave pirat, pesteri, copaci cu case in varf, poduri suspendate si multe alte lucruri de descoperit.

O calatorie in Vestul Salbatic cu Frontierland. Ofera o calatorie in Vestul american tipic, cu cowboy, indieni si orase cu saloane si case bantuite. Vom avea, de asemenea, ocazia de a face un tur al unui lac pe un vapor autentic. O adevarata experienta pentru iubitorii Vechiului Vest.

Cele mai citite articole