5 sporturi recomandate pentru persoanele care acuză dureri de spate

HomeDiverseSanatate

5 sporturi recomandate pentru persoanele care acuză dureri de spate

Durerea de spate reprezintă una dintre cele mai frecvente probleme, de care se lovesc atât persoanele în etate, cât și cele tinere.Aceste dur

De ce să alegeți o balustradă de sticlă
Pelerinaj la Pestera Sfantul Ioan Casian
Utilizarea unor foarfece de grădină potrivite

Durerea de spate reprezintă una dintre cele mai frecvente probleme, de care se lovesc atât persoanele în etate, cât și cele tinere.

Aceste dureri sunt cauzate de diferite afecțiuni care apar în timp, fie se instalează brusc, în urma unor mișcări inadecvate sau a unor inflamații articulare. Chiar dacă durerile de spate sunt neplăcute, acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunți la activitățile sportive, ci din contră! Există sporturi care ajută la ameliorarea durerilor de spate!  Află care sunt acestea, din rândurile de mai jos!

Cauzele apariției durerii de spate

De regulă, durerile de spate apar din cauza unor afecțiuni care s-au dezvoltat pe o lungă perioada de timp. Sunt rare cazurile în care apar dureri acute de spate, în urma unor mișcări bruște sau a unor inflamații ale mușchilor. Indiferent dacă sunt situate în zona lombară sau în zona umerilor, durerile se instalează progresiv, din cauza următorilor factori:

Orele prelungite pe scaun, fie că vorbim despre locul de muncă sau despre un job care presupune statul îndelungat la volan.
Postura greșită a coloanei vertebrale, care presupune curbarea sa exagerată.
Hernii de disc și tasări ale vertebrelor.
Ridicarea incorectă sau exagerată a greutăților.

Cele mai citite articole

Sursa Proxtv

Cele mai citite articole