Agenda perfectă – ce agendă corespunde cel mai bine organizării tale?

HomeDiverse

Agenda perfectă – ce agendă corespunde cel mai bine organizării tale?

Cauți agenda perfectă? Cea care îți va satisface nevoile sau cele ale clienților tăi? Iată câteva sfaturi pentru a face alegerea corectă. Începe prin

Ce produse iti trebuie pentru un polish auto ca la carte?
Dungi verticale: modelul care favorizeaza barbatii corpolenti
Genți de damă – Tendințe la modă

Agenda perfectă – ce agendă corespunde cel mai bine organizării tale?

Cauți agenda perfectă? Cea care îți va satisface nevoile sau cele ale clienților tăi? Iată câteva sfaturi pentru a face alegerea corectă. Începe prin a afla cum să te organizezi și vei ști ce interior alegi pentru agende personalizate.

Ce să alegi pentru agenda ta ideală?

Dacă dorești să îți vezi întreaga săptămână dintr-o privire, alege planificatorul săptămânal.

Preferi să te organizezi de la o zi la alta? Atunci ai nevoie de o agendă personalizată zilnic. Conține o zi pe pagină și, prin urmare, îți permite să îți organizezi ziua în detaliu!

Acum ce zici de format? Întreabă-te unde vei pune agenda personalizată? Ai de gând să o pui pe biroul tău? Preferi să o strecori într-un buzunar sau în geantă? Sau vrei un intermediar, un semiformat care să te urmărească peste tot?

Legătura imbricată care dă aspectul unei cărți jurnalului, îi va permite să fie rezistentă pe tot parcursul anului. Legarea în spirală, pe de altă parte, are avantajul de a putea plia și este foarte potrivită pentru a lua notițe din mers. Există, de asemenea, legătura detașabilă cu o copertă cu clape: foarte practic pentru a introduce documente sau cărți de vizită.

Cele mai citite articole

După selectarea acestor elemente, tot ce trebuie să faci este să știi dacă dorești un material sau o copertă tipărită și  finisajele  care vor face din agenda ta personalizată un produs publicitar potrivit pentru tine!

Avantajele unei agende personalizate de hârtie

În era digitală, jurnalele electronice și-au făcut un loc real în viețile noastre ultra ocupate. Dar agendele de hârtie sunt încă utilizate pe scară largă de români. Încă eziți? Iată câteva dintre motivele noastre pentru adoptarea acestuia.

·  În primul rând, o agendă de hârtie nu te va lăsa niciodată! Poți oricând să te bazezi pe ea. Într-adevăr, nu se va epuiza niciodată, nu va avea probleme de sincronizare și nu va fi deteriorată de cel mai mic șoc.

·  Dă deoparte informații inutile, alertele sonore și bannere nedorite de pe telefonul tău, care sunt surse de stres. Mai degrabă, vizualizează-ți ziua sau săptămâna rapid, dintr-o privire, păstrând doar informațiile esențiale pe o agendă personalizată!

·  Preia controlul asupra timpului tău cu agenda de hârtie personalizată. Prin paginile răsfoite și rămase, mai bine îți dai seama de trecerea timpului. Această realitate nu este atât de evidentă cu un jurnal electronic!

·  În cele din urmă, scrisul mai degrabă decât tastarea pe o tastatură stimulează creativitatea și imaginația. Notarea întâlnirilor, notarea ideilor și notarea imaginilor este un mod de a te exprima și de a-ți elibera mintea. Descoperă artistul care doarme în tine! De-a lungul anului, agenda personalizată devine un adevărat obiect personal, pe care îl iubești și care seamănă cu tine.  

Cele mai citite articole