Ce trebuie sa faci ca sa fii la fel de organizat acasa ca la birou?

HomeDiverse

Ce trebuie sa faci ca sa fii la fel de organizat acasa ca la birou?

Multi oameni tind sa fie mai organizati si productivi la birou decat acasa, deoarece exista mai putine elemente care sa-i distraga. Totusi, exista mo

Amenajeaza-ti frumos caminul cu articole comandate in Vinerea Neagra!
Cum va schimba tehnologia 5G lumea online în viitorii 3 ani
De ce este importanta hidroizolarea unui acoperis de tip terasa?

Multi oameni tind sa fie mai organizati si productivi la birou decat acasa, deoarece exista mai putine elemente care sa-i distraga. Totusi, exista modalitati prin care pot isi pot transforma in totalitate mediul de lucru de acasa, pentru ca acesta sa le sprijine activitatea profesionala. 

La Absolut Office, persoanele interesate vor gasi o gama impresionanta de table magnetice, de diverse dimensiuni, care pot fi folosite atat la birou, cat si acasa. Pachetul poate sa contina, pe langa tabla propriu-zisa, un set de markere, burete, spray pentru curatare si un set de 10 magneti. In momentul in care instrumentele respective se termina, clientii pot folosi acelasi site pentru a inlocui produsele.

Cum te ajuta tabla magnetica pe plan profesional?

Informatiile cu adevarat importante vor putea fi notate pe tabla folosind un marker, asa ca posesorul isi va vedea notitele de fiecare data trece prin camera. Acest lucru il va determina sa se ocupe cat mai repede de saracinile pe care le are, deoarece va fi intotdeauna constient de existenta lor. 

Cele mai citite articole

Pentru o mai buna organizare, se poate folosi un marker de culoare diferita pentru fiecare tip de saracina. Spre exemplu, albastru pentru saracinile care tin de locul de munca si verde pentru ceea ce tine de casa: curatenie, mancare etc. De fiecare data cand o saracina este finalizata, o vor putea taia cu o linie dreapta, iar la final de zi sau de saptamana, tabla va fi stearsa. 

In ce alte produse similare ai mai putea investi?

Persoanele care isi doresc sa fie mai organizate, dar considera ca o tabla magnetica nu le-ar fi de prea mare ajutor, pot alege sa investeasca in ceva mai mic: existat tot felul de plannere magnetice, ce pot fi puse pe frigider, pentru a fi usor de accesat. Un pachet cu planner include si doua markere magnetice, un burete magnetic si patru magneti. 

In concluzie, exista modalitati prin care o persoana isi poate sustine de una singura productivitatea, fara sa se duca la birou in fiecare zi. 

Cele mai citite articole