Cum se întreţin barierele de acces automate?

HomeTehnologie

Cum se întreţin barierele de acces automate?

Achiziţionarea unei bariere auto nu este singura preocupare a clienţilor, este o decizie foarte importantă pe care trebuie să o ia pentru a rezolva p

Apple ar putea muta între 15 și 30% din producția sa din China, din cauza războiului comercial cu SUA
Scurtă introducere în Power BI. Ce trebuie să ştii?
4 lucruri pe care nu le știai despre Dynamics 365

Achiziţionarea unei bariere auto nu este singura preocupare a clienţilor, este o decizie foarte importantă pe care trebuie să o ia pentru a rezolva problema accesului într-o parcare rezidenţială sau industrială, spre exemplu. Este foarte important că, după achiziţionarea barierei auto să se pună accent şi pe întreţinerea acesteia astfel încât să reziste cât mai mult timp.

Ce avantaje aduc barierele de acces automate?

Barierele de acces automate îmbină cele mai noi tehnologii ale producătorilor cu un design inovator şi cu o fiabilitate remarcabilă. Barierele automate beneficiază de garanţie, în condiţia în care sunt bine întreţinute şi cu o frecvenţă de utilizare de 100%, fiind potrivite pentru restricţionarea accesului în parcări sau în zonele private rezidenţiale. Aceste echipamente profesionale se vor dovedi o investiţie bună pentru că:

·  sunt dotate cu tehnologie avansată de optimizare inchidere-deschidere;

·  au o durată de viaţă mare;

·  au carcasa de protecţie ce asigură protecţia împotriva loviturilor şi riscurilor cauzate de rotirea braţului;

·  au design modern, linii fluide şi sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate;

·  au forma aerodinamică a braţelor care opun rezistentă scăzută la vânt;

·  nu apar semne de îmbătrânire sau de defecţiuni ori decolorare în primii ani.

Cum se întreţin barierele de acces auto?

O dată cumpărate şi montate, barierele de acces auto trebuie întreţinute în mod corespunzător. Mentenanţa şi verificarea periodică a acestora sunt importante, astfel încât să nu apară probleme de funcţionare în sezonul rece sau atunci când utilizatorii se aşteaptă mai puţin. Este important că, pentru a întreţine barierele de acces automate, utilizatorii sa:

Cele mai citite articole

·  asigură lubrifierea pieselor importante;

·  apeleze la specialişti pentru a repara orice mică defecţiune apărută pe parcurs;

·  verifice periodic barierele auto, astfel încât să asigure funcţionarea cu forţa corectă şi în parametrii normali;

·  verifice conexiunile electrice care se pot slăbi o dată cu trecerea timpului datorită vibraţiilor sau contracţiilor cauzate de vremea de afară.

Cele mai des întâlnite defecţiuni la barierele auto sunt:

·  distrugerea braţului mobil din cauza şoferilor neatenţi care îl îndoaie sau îl distrug în totalitate;

·  uzarea mecanismului de acţionare determinată de alegerea necorespunzătoare a barierei în ceea ce priveşte spaţiul folosit. Barierele cu un număr de cicluri zilnice mic care sunt instalate în zonele cu trafic intens pot ceda din cauza utilizării intense;

·  defectarea plăcii electronice care necesită intervenţii pe partea electrică şi care poate fi cauzată de fluctuaţii de tensiune, de apă care pătrunde în circuitul electric sau de lipsa mentenanţei.

Toate aceste defecţiuni nu trebuie să îi îngrijoreze pe utilizatori, ci să le aducă la cunoştinţă faptul că barierele nu sunt veşnice, ci pot întâmpina dificultăţi la funcţionare dacă nu sunt respectate instrucţiunile de utilizare. Garanţia barierelor oferă certitudinea că acestea vor funcţiona perfect, dacă se respectă recomandările specialiştilor, dacă alegerea barierei este făcută conform criteriilor specificate şi dacă mentenanţa este efectuată la momentul potrivit.

Cele mai citite articole